eyes Roma
Tips:

Roma

Roma er ikke én by, men tre ulike: antikkens Roma, den kristne og religiøse byen, og hovedstaden i det moderne Italia. Dette gir en unik blanding og en spennende ferie for deg.

Roma - hovedstaden i Italia

Siste kommentarer

ikke en by ?: Roma er en by da!
7.2.2011 kl 15:59
Hit MÅ du!: Min kjære og jeg har nå vært snart en uke i Roma, og spist på div restauran...
6.8.2010 kl 23:09
Italia: Jeg skal dra til Italia med familien i sommer:) Gleder meg skikkelig..
10.6.2009 kl 11:25
Fly: Skal fly til Roma med dama i midten av juli, noen som har tips til billige ...
27.5.2009 kl 21:25
arne bjarne nils: med litt fakta, hadde jeg anbefalt andre denne siden
18.5.2009 kl 21:25
Roma: Takk for fine sider og nyttig info om Roma :)
11.5.2009 kl 2:46
har ikke lest jeg :(: kul side..!! har ikke lest men kult bilde
4.6.2008 kl 22:12
nice nice nice vet ikke jeg: nice webside... i most say!
4.6.2008 kl 22:11

Roma har utallige muligheter for underholdning, fra teater og kino til konserter og utstillinger. I aviskioskene får du kjøpt "Roma C`è", som er en oversikt over alt som skjer i byen denne uken. Den koster 1 euro, og er kanskje det viktigste du kjøper. Roma C`è kan du også sjekke ut på nettet, ved å gå inn på www.romece.it. Vil du ha en avis med på kjøpet, så vent til torsdag hvor du kan kjøpe avisen "Repubblica" for 1,2 euro. Den har da ett eget vedlegg kalt "TrovaRoma", hvor du finner informasjon om de viktigste begivenheter på kulturfronten den kommende uken. Spør gjerne også på turistinformasjonens mange kontorer rundt omkring, de kan også hjelpe deg med å bestille billetter.

Det er et rikt teater-tilbud, men som regel forutsetter det gode italiensk-kunnskaper. Det kan derimot anbefales å få med seg en opera-forestilling. De fleste annonserte opera-oppsetninger har en høy standard, og prisen behøver ikke alltid gjenspeile kvaliteten. Når det gjelder klassisk musikk, er det er også her et rikt tilbud, og de fleste konserter legges til "Auditorium", et helmoderne lokale, tegnet av arkitekten Renzo Piano, med meget god akustikk.

Hva med en tur til Zoo? I Villa Borghese ligger Romas dyrepark, med mange spennede dyrearter. En vinner hos barna. For de som ikke får sommerfugler i magen bare ved å være i Roma, ligger det et tivoli i EUR. Vær obs på at tivoli på italiensk kalles "Luna Park". Sier du tivoli tenker de på stedet Tivoli, som ligger utenfor byen, og der finner du ikke karuseller.

Er du i Roma 9. september kan du få med deg ”Notte bianca”, hvor butikker, museer og severdigheter holder natteåpent. Garantert stort oppmøte og høy stemning i hele sentrum.

Fly til Roma? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Finn et perfekt hotell i Roma

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Komment�r denne artikkelenOverskrift, navn, nick, epost eller webside. All HTML fjernes!(<--Skriv inn svaret!)

Vis siste 100 diskusjoner

Kommentarer

1 - ikke en by ?

- 07.02.2011 15:59:30 tommel opp0 stemmer

Roma er en by da!


2 - Italia

- 10.06.2009 11:25:39 tommel opp0 stemmer

Jeg skal dra til Italia med familien i sommer Gleder meg skikkelig..
1

Annonsèr her / Your ad here
SPONSEDE LENKER