Tips:

Antikken i Roma

I sentrum finner du Foro Romano, Palatinhøyden og Coloseum. På den andre siden av Via Fori Imperiali finner du også Keiserforumene og Mercati Traiani. Her kan du nyte tanken på hvordan det engang var å bo her og være midt i sentrum av verden. Panteon er et arkitektonisk mesterverk, og ligger i sentrum.

En tur til katakombene må oppleves, og ta da samtidig en spasertur på Via Appia Antica, en av de berømte romerske veien som fortsatt er i god behold.

Tips for å oppleve antikken i Roma

Arkitektur i Roma

Er du interessert i arkitektur, har du mye å se. Antikken kan ses i Coloseum, Mercati Traiani, Castel Sant`Angelo og Panteon. Sjekk selvølgelig ut Peterskirka. Retningen "razionalismo", den toneangivende under fascismen, kan ses i bydelen EUR, på universitetet Città Universitaria (Piacentini), og i Foro Italico. Mesterverk finner du i Palazzo Farnese (bl.a Michelangelo), Villa Madama (Sangallo), Palazzo Venezia og Villa Giulia. Campidoglio-plassen til Michelangelo er verdt å studere. Av nålevende arkitekter kan vi nevne Renzo Pianos Auditorium og Paolo Portoghesis moske.

Fly til Roma? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Finn et perfekt hotell i Roma

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Komment�r denne artikkelenOverskrift, navn, nick, epost eller webside. All HTML fjernes!(<--Skriv inn svaret!)

Vis siste 100 diskusjoner

Annonsèr her / Your ad here
SPONSEDE LENKER