Tips:

Bading

Roma ligger et stykke fra sjøen, men ikke lenger enn en tur med tog eller metro kan fikse. Sommerhungrige nordmenn lar seg ikke stoppe av avstander. Det nærmeste alternativet er å ta metrolinjen Roma - Ostia, som starter ved Piramide. Du kommer deg til Piramide med metrolinje B. Med vanlig buss-billett kan du etter en halv time gå av i Ostia. For å få de beste strendene bør du gå av på endeholdeplassen, og fortsette med busser som går nedover langs kysten. Er du utålmodig kan du gå av på stoppestedet "Stella Polaris" og følge sjølukten.

Vil du ha seng og/eller parasoll, må du inn på et "stabilimento". Her betaler du inngang, og det du vil ha av tjenester (omkledningslukke, seng, parasoll, dusj osv). Prisene har steget mye de siste årene.

De frie strendene er kanskje ikke lett å finne, men gå langs stranden til du finner en. Her er det bare å legge ned håndkleet og starte solingen. Husk høy solfaktor!

Vannet ved Ostia er ikke blant de mest rene i Italia, og mange romere velger derfor å dra lenger unna byen. Ta toget til Santa Severa, Santa Marinella eller Nettuno/Anzio, som alle er mindre steder toppen en times reising fra Roma.

Fly til Roma? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Finn et perfekt hotell i Roma

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Komment�r denne artikkelenOverskrift, navn, nick, epost eller webside. All HTML fjernes!(<--Skriv inn svaret!)

Vis siste 100 diskusjoner

Kommentarer

1 - Roma

- 11.05.2009 02:46:17 tommel opp0 stemmer

Takk for fine sider og nyttig info om Roma
1

Annonsèr her / Your ad here
SPONSEDE LENKER