Tips:

Italiensk Pizza

Gode pizzeriaer er det nok av, og selv en bit a taglio smaker ypperlig etter en lang spasertur. Ekte napolitansk pizza bør du forsøke i Napoli, men flere pizzerier i Roma kommer nært den gode smaken. Før pizzaen er det mange mulige forretter, som for eksempel salat, frittert klippfisk (filetto di baccalà) og bruschetta. Prøv også "supplì", som er frittert ris og mozzarella (eventuelt "aranci", som er en supplì med tomatsaus i).

Nært den gode smaken av Napoli er "Pizza Re" i Via Ripetta 14 (tlf. 063211468), og "La Gallina Bianca" ved Via Antonio Rosmini 9, i nærheten av Via Cavour (tlf.: 064743777). Anbefales kan også "Il giardino" i Circonvallazione Gianicolense 119/A (tlf. 06 535951), selv om den ligger litt unna sentrum.

Pizza a taglio finner du som regel overalt i byen. Prøv gjerne en "bianca" til frokost, som er varm og saltet pizzabunn. Du betaler for vekten, og jo flere og mer spesielle smaker du ønsker, jo mer vil det koste. Planlegger du å spise deg mett, kan det være mer økonomisk å gå inn i en pizzeria og bestille til å ta med, hvis de har den tjenesten.

Fly til Roma? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Finn et perfekt hotell i Roma

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Komment�r denne artikkelenOverskrift, navn, nick, epost eller webside. All HTML fjernes!(<--Skriv inn svaret!)

Vis siste 100 diskusjoner

Annonsèr her / Your ad here
SPONSEDE LENKER