Tips:

Parker og piknikk

Roma har mange grøntområder til innbyggernes og turisters store glede. I sentrum finner du parkene Pincio (over Piazza del Popolo) og Villa Borghese, fulle av vakre trær, gressplener og sistnevnte har til og med en vakker padledam. Litt lenger unna sentrum ligger den store Doria Pamphili, som deles av motorveien Olimpica. Også denne er fin til å spasere eller slappe av i. Ta også en tur til Circo Massimo. En meget spesiell opplevelse er å spasere under og ved siden av de antikke akvaduktene. Det kan du gjøre ved å ta metrolinje A til Subaugusta, og gå bort til parken.

Fly til Roma? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Finn et perfekt hotell i Roma

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Komment�r denne artikkelenOverskrift, navn, nick, epost eller webside. All HTML fjernes!(<--Skriv inn svaret!)

Vis siste 100 diskusjoner

Annonsèr her / Your ad here
SPONSEDE LENKER