Tips:

Det romantiske Roma

Er du i Roma med din kjære, mangler det ikke på aktiviteter. En solnedgang på utkikkspunktene er en av dem. Gianicolo-høyden er et vanlig møtested, og du kommer dit ved å gå fra Trastevere. Pincio-høyden ligger i sentrum, over Piazza del Popolo, og har fin utsikt til Peterskirken. Det har også den mer private Parco degli Aranci, som ligger på Aventin-høyden, ikke så langt fra Circo Massimo.

Liker du blomster og trær er en visitt til den botaniske hagen (Orto Botanico) naturlig. Den ligger i Trastevere, og tar inngangspenger.

Ta også en spasertur på kveldstid i Via Giubbonari, stopp for å kjøpe en håndholdt "filetto di baccalà" (frittert klippfisk) og en kald øl, ta dem med til Campo de` Fiori og sett dere ned ved statuen av Giordano Bruno. Ellers er Trastevere romantisk på kveldstid, gå dere vill i smugene. Er du av den filosofiske typen er det ingenting som slår å se på stjernehimlen over ett opplyst Forum fra Campidoglio. Kort sagt, bare gå ut om kvelden!

Fly til Roma? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Finn et perfekt hotell i Roma

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Komment�r denne artikkelenOverskrift, navn, nick, epost eller webside. All HTML fjernes!(<--Skriv inn svaret!)

Vis siste 100 diskusjoner

Annonsèr her / Your ad here
SPONSEDE LENKER