Tips:

Uteliv i Roma

Utelivet i Roma kan vanligvis avgrenses til enkelte bydeler, men vær oppmerksom på at viktige begivenheter kan legger til andre steder også. I sentrum er det gjerne på Campo de` Fiori at turister og italienere samles for å drikke og prate. Her er det flere utesteder, barer og puber, og det er også mange som bare setter seg på plassen. På grunn av naboklager er det noe strengere her nå enn før, så unngå flaskeknusing og fyllerøl utendørs.

Testaccio

Bydelen Testaccio har mange diskoteker, restauranter og barer. Her finner du det meste, selv om prisnivået er for viderekomne. Trastevere er også et naturlig møtepunkt, og mange treffes på kveldstid ved fontenen foran Santa Maria in Trastevere. De små smugene er fulle av uteliv, bare gå inn.

Private klubber

Noen steder er private klubber, og det betyr at du må være medlem for å slippe inn. For en symbolsk sum. får du medlemskapet ditt der og da. Ellers kan det være cover charge, og ofte er da en drikk inkludert i inngangsbilletten (det spiller ingen rolle om du velger vann eller vodka).

San Lorenzo

San Lorenzo er en bydel preget av studenter gitt nærheten til universitetet. Her finner du mange puber, barer og spisesteder, og stemningen er nok litt mer avslappet her enn andre bydeler.

Diskoteker i EUR

EUR har også endel diskoteker, men kan være vanskelig å komme til å på nattestid. Men med taxi går det bra.

Utendørs uteliv

Sommerstid flytter diskotekene utendørs, til billøse turisters fortvilelse. Mange flytter til strendene langs kysten, Ostia eller Fregene, men noen later som om de er ved sjøen selv om de kanskje er på Foro Italico. Sjekk Roma C`è for informasjon om dette.

Om sommeren arrangeres det også mange fester, for eksempel Festa dell`Unità (kommunistenes fest) og Fiesta (en veddeløpsbane utenfor byen gjøres om til et gigantisk partyområde, med konsert hver kveld).

Anbefalte diskoteker / klubber i Roma

Diskoløver og pubtigre har flere alternativer:

Romaeuropafestival kommer til å gå av stabelen fra 29. september til9. desember, med 39 forestillinger med over 200 artister. www.romaeuropa.net

Teater

Det er flere renomerte teatre i Roma, men også flere spennende alternativer. Noen adresser:

Har du filmabstinenser og forstår ikke italiensk, kan du se film på originalspråket på kinoen Metropolitan, Via del Corso 7. Tlf.: 06 32 00 933

Fly til Roma? Vi anbefaler www.FlyPrice.no

Flyprice tilbyr Norges beste og laveste dagspriser på flybilletter. Selskapet har slagordet "samme reise - lavere pris", og du kan finne svært billige flybilletter her. Besøk sidene til Flyprice og se selv:

Klikk her for å gå til www.FlyPrice.no

Finn et perfekt hotell i Roma

Gjennom det anerkjente hotellbyrået Hotell.no kan vi nå tilby hotell i alle prisklasser, fra vandrerhjem til luksushotell. Søk og bestill her:Komment�r denne artikkelenOverskrift, navn, nick, epost eller webside. All HTML fjernes!(<--Skriv inn svaret!)

Vis siste 100 diskusjoner

Kommentarer

1 - Gilda

- 04.06.2008 21:54:50 tommel opp0 stemmer

Nattklubb i Roma som bare må prøves, stiv inngangs pris ca 350 nok men er du flink med Champagnen så kommer du muligens inn gratis neste kveld.Jål deg opp det du er god for og før du vet ordet av det sittet du i vip avdelingen
1

Annonsèr her / Your ad here
SPONSEDE LENKER