Julegaver og julegavetips fra Webby!

Din guide til julen 2019: Her finner du gode tips om julegaver til han og henne - barn, ungdom, voksne og eldre. God Jul til alle besøkende!

Julegaver til barn

Barn vil ha leker! . Regel nummer èn er at barn vil ha harde pakker. Myke pakker er bannlyst. Foreldrene er naturligvis ikke alltid enig, men det er jo ikke de som bestemmer, er det vel?

Skal du likevel gi en myk pakke, bør du kanskje supplere på med en liten hard pakke i tillegg. En liten bil eller en dukke eller kanskje noe godteri.


Julepresanger til barn

Leker til gutter

Gutter og jenter leker ofte med de samme lekene, men gutter er gjerne veldig opptatt av ting som har motor. Forklar det den som kan, her er ihvertfall noen typiske gutteleker som vi anbefaler til deg som skal kjøpe julegave:

Leker til jenter

Leketøy for jenter har også blitt robotifisert, til en viss grad. Jenter vil gjerne ha dukke-roboter som kan gjøre forskjellige ting, heller enn motordrevne kjøretøy. Tradisjonelle dukker er fortsatt også populært.

Vi fikk nylig en hyggelig epost fra Tone, som driver nettbutikken Helt i 100. Hun sier:

Ville tipse dere om nettbutikken min: Helt i 100, www.helti100.no. Her er det 100-vis av leker, kalendergaver og bursdags-/julegaver til barn, og det beste er at alt koster under 100 kroner...[-]

Gitte fra lekebutikken Tumleplassen sende oss også epost:

Velkommen til en kikk innom www.tumleplassen.no – en butikk med leker som gleder! Vi har fokus på lekeverdi, kvalitet og utstråling når vi håndplukker utvalg til vår nettbutikk. Her kan du i ro og mak kjøpe julegaver, få de pakket og sendt direkte til mottaker.[-]

Bra side? Spre ordet :)


Julegavetips fra CDON

CDON har gode priser på både DVD, CD og dataspill. Barn og unge vet å sette pris på musikk, film og dataspill, så her kan du gjøre julehandelen raskt og enkelt! KLIKK HER FOR Å GÅ TIL CDON

Ide til julegave? Tips oss

Har du et julegavetips som du vil dele med andre? Send oss gjerne en mail. eller skriv inn direkte på den interaktive siden for julegavetips.Eller kanskje du ønsker en link fra oss - i så fall kan du legge en link fra dine egne sider til oss, så gir vi tilsvarende link tilbake.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god jul!


Sponsede lenker


Julegaver på nettJul - CDON
FIFA 12 (PC / PS2 / PS3 / WII / NINTENDO) -
Årets julegave for barn i alle aldre
Love football, play football
FIFA 12 - ÅRETS JULEGAVE TIL BARN I ALLE ALDRE

Tips: Design t-skjorten selv

 

Klær fra Nelly