Julegaver og julegavetips fra Webby!

Din guide til julen 2019: Her finner du gode tips om julegaver til han og henne - barn, ungdom, voksne og eldre. God Jul til alle besøkende!

Billige julegaver

Det kan være mange årsaker til at man ønsker å gi billige gaver, og det er ikke nødvendigvis fordi man har dårlig råd. Vårt samfunn blir stadig mer materialistisk og overfladisk, og for å vise at man er mer opptatt av mellommenneskelige verdier kan personlige gaver være mer givende enn kostbare gaver, både for den som gir og for mottakeren.

For mange er julen imidlertid blitt et økonomisk problem, fordi man føler forventninger om å gi kostbare gaver til slekt og familie, venner og venners barn. Hvis du føler at du er i denne gruppen, husk at et hyggelig julekort og en liten hilsen kan være vel så hyggelig som en kostbar duppedings.

Snufs, har du laget dette kun for min skyld?
-Bestemor

Motivasjon til å gi billige gaver

Hvilke typer billige gaver kan man gi?

Billige julegaver

Her er vår store liste over billige alternativer. Dersom du har andre gode ideer kan du sende oss en mail med tips, eller poste et innlegg på Facebook-siden.

Bra side? Spre ordet :)


Julegavetips fra CDON

CDON har gode priser på både DVD, CD og dataspill. Barn og unge vet å sette pris på musikk, film og dataspill, så her kan du gjøre julehandelen raskt og enkelt! KLIKK HER FOR Å GÅ TIL CDON

Ide til julegave? Tips oss

Har du et julegavetips som du vil dele med andre? Send oss gjerne en mail. eller skriv inn direkte på den interaktive siden for julegavetips.Eller kanskje du ønsker en link fra oss - i så fall kan du legge en link fra dine egne sider til oss, så gir vi tilsvarende link tilbake.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god jul!


Sponsede lenker


Julegaver på nettJul - CDON
FIFA 12 (PC / PS2 / PS3 / WII / NINTENDO) -
Årets julegave for barn i alle aldre
Love football, play football
FIFA 12 - ÅRETS JULEGAVE TIL BARN I ALLE ALDRE

Tips: Design t-skjorten selv

 

Klær fra Nelly