Julegaver og julegavetips fra Webby!

Din guide til julen 2019: Her finner du gode tips om julegaver til han og henne - barn, ungdom, voksne og eldre. God Jul til alle besøkende!

Dataspill

Dataspillene har på mange måter tatt over for brettspillene. Skal du kjøpe et dataspill kan det være greit å sjekke på forhånd at pjokken ikke har spillet fra før - spør foreldrene eller sjekk selv. Pass på at du treffer riktig aldersgruppe - dvs ikke kjøp krigsspill til en 5-åring, og ikke kjøp barnespill til en 15-åring. Er du litt lost kan du spørre betjeningen, så får du sikkert gode tips. Spør feks om hva som er "in" blant X-åringer for tiden. Alternativt kan du spørre personen selv om det er noen dataspill han ønsker seg til jul.


Singstar har blitt veldig populært i det siste, både blant barn, ungdom, studenter og til og med godt voksne. Dette er en karaoke-konkurranse der man synger med på kjente sanger i en mikrofon, og teknikken i boksen måler hvor rent man synger.

Kjøp disse spillene i julegave - Anbefalinger

Dataspill - spillmaskinen

Spillmaskinen kan kjøpes på elektrohandelen, feks Elkjøp, Elprice, Spaceworld eller OBS.

Bra side? Spre ordet :)


Julegavetips fra CDON

CDON har gode priser på både DVD, CD og dataspill. Barn og unge vet å sette pris på musikk, film og dataspill, så her kan du gjøre julehandelen raskt og enkelt! KLIKK HER FOR Å GÅ TIL CDON

Ide til julegave? Tips oss

Har du et julegavetips som du vil dele med andre? Send oss gjerne en mail. eller skriv inn direkte på den interaktive siden for julegavetips.Eller kanskje du ønsker en link fra oss - i så fall kan du legge en link fra dine egne sider til oss, så gir vi tilsvarende link tilbake.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god jul!


Sponsede lenker


Julegaver på nettJul - CDON
FIFA 12 (PC / PS2 / PS3 / WII / NINTENDO) -
Årets julegave for barn i alle aldre
Love football, play football
FIFA 12 - ÅRETS JULEGAVE TIL BARN I ALLE ALDRE

Tips: Design t-skjorten selv

 

Klær fra Nelly