Julegaver og julegavetips fra Webby!

Din guide til julen 2019: Her finner du gode tips om julegaver til han og henne - barn, ungdom, voksne og eldre. God Jul til alle besøkende!

Firmagaver

Firmagaver er en fin måte å vise at man verdsetter godt samarbeid med kunder og leverandører. Vårt tips er å variere gavene fra år til år, slik at en ikke fremstår som fantasiløs og traurig.

Ofte er det ulike motivasjoner for hvordan en ønsker å fremstå i ulike bransjer: Reklamebedriften vil gjerne være innovativ og moderne, mens advokatfirmaet ønsker å være eksklusivt og tradisjonelt. Hvordan ønsker du å fremstå for dine samarbeidspartnere? Prøv å finne et produkt som symboliserer dette.


Firmagaver som profilering

Mange bedrifter velger å bruke disse gavene som profilering, for eksempel ved å lage reiseutstyr eller kontorutstyr med firmaets logo. Merk imidlertid at ikke alle produkter egner seg like godt til profilering. Eksempelvis er ytterklær med firmalogo mindre brukt enn feks reiseutstyr (bag, ryggsekk) eller kontorutstyr.

Prøv å tenk selv hva du ville brukt og hva du ville stuet bort dersom tingen hadde en firmalogo. Husk også at den gode økonomien i Norge har gjort oss til veldig kritiske og designbevisste konsumenter, så sjansen er stor for at produkter med firmalogo blir stuet inn i et skap.

Her er noen ideer til firmagave:

I de senere år er det blitt stadig vanligere å gi etiske gaver til andre bedrifter i julen. Vi kan anbefale Røde Kors, som gjør et fantastisk arbeid både i nærmiljøet og i resten av verden.

Og som vanlig vil vi minne om at det er tanken som teller, så tenk hardt!

Komment�r denne artikkelenOverskrift, navn, nick, epost eller webside. All HTML fjernes!(<--Skriv inn svaret!)

Bra side? Spre ordet :)


Julegavetips fra CDON

CDON har gode priser på både DVD, CD og dataspill. Barn og unge vet å sette pris på musikk, film og dataspill, så her kan du gjøre julehandelen raskt og enkelt! KLIKK HER FOR Å GÅ TIL CDON

Ide til julegave? Tips oss

Har du et julegavetips som du vil dele med andre? Send oss gjerne en mail. eller skriv inn direkte på den interaktive siden for julegavetips.Eller kanskje du ønsker en link fra oss - i så fall kan du legge en link fra dine egne sider til oss, så gir vi tilsvarende link tilbake.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god jul!


Sponsede lenker


Julegaver på nettJul - CDON
FIFA 12 (PC / PS2 / PS3 / WII / NINTENDO) -
Årets julegave for barn i alle aldre
Love football, play football
FIFA 12 - ÅRETS JULEGAVE TIL BARN I ALLE ALDRE

Tips: Design t-skjorten selv

 

Klær fra Nelly