Julegaver og julegavetips fra Webby!

Din guide til julen 2019: Her finner du gode tips om julegaver til han og henne - barn, ungdom, voksne og eldre. God Jul til alle besøkende!

Hjemmelagde julegaver

Å lage julegaver selv kan være morsomt både for store og små. Her er det bare fantasien som setter grenser. De voksne synes det er stor stas å få gaver som barna har laget i barnehagen eller på skolen.


Noen gaver du kan lage selv:

Lage julegaver i barnehagen eller på skolen

{re}design


Hei jeg har en blogg som heter www.diyredesign.blogspot.com hvor jeg samler alle gjør det selv ideer og litt inspirasjon
hilsen evy på {re}design

Besøk bloggen {re}design - Her finner du artige gaveidèer som stearinlys med innebygd fyrstikkeske, bord laget av eggekartong, hjulelampe (ikke julelampe!), rivjernslampe og mye annet.

Eske med snop og skriveutstyr

Hei!
Jeg har noen tips til hjemmelagde julegaver:
I fjor lagde jeg julegaver til venninnene mine. Jeg kjøpte fem esker, en for hver av dem, og puttet masse snop oiip. I tillegg la jeg oppi en blyant, en penn, et viskelær og en blyantspisser, så det var noe nyttig også. Hilsen Camilla, Bergen.

Julekonfekt - oppskrift

Bland like deler av hakkede nøtter, hakket fiken, rosiner og smeltet sjokolade. Hell over i små konfektformer som du kjøper i julegave-butikken. Legg i pyntet syltetøyglass.

Lag julegavene selv - Anbefalte lenker

Artikkel på BBC med mange gode tips om hjemmelagde julegaver. Artikkelen er på engelsk.

Bra side? Spre ordet :)


Julegavetips fra CDON

CDON har gode priser på både DVD, CD og dataspill. Barn og unge vet å sette pris på musikk, film og dataspill, så her kan du gjøre julehandelen raskt og enkelt! KLIKK HER FOR Å GÅ TIL CDON

Ide til julegave? Tips oss

Har du et julegavetips som du vil dele med andre? Send oss gjerne en mail. eller skriv inn direkte på den interaktive siden for julegavetips.Eller kanskje du ønsker en link fra oss - i så fall kan du legge en link fra dine egne sider til oss, så gir vi tilsvarende link tilbake.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god jul!


Sponsede lenker


Julegaver på nettJul - CDON
FIFA 12 (PC / PS2 / PS3 / WII / NINTENDO) -
Årets julegave for barn i alle aldre
Love football, play football
FIFA 12 - ÅRETS JULEGAVE TIL BARN I ALLE ALDRE

Tips: Design t-skjorten selv

 

Klær fra Nelly