Julegaver og julegavetips fra Webby!

Din guide til julen 2019: Her finner du gode tips om julegaver til han og henne - barn, ungdom, voksne og eldre. God Jul til alle besøkende!

Julegaver til ansatte

1000 kroner per ansatt: I 2009 er maksgrensen på gaver til ansatte økt fra kr 600,- til kr 1000,- inkl. mva.

Vis at du setter pris på dine ansatte med en skikkelig julegave! Dersom bedriften går bra, er julen en glimrende tid å gi en bonus til de ansatte. Er julegavebudsjettet ikke så stort kan en god flaske vin eller en konfekteske være en fin presang.


Er du en skikkelig kul sjef, så kjøper du forskjellige gaver til de ansatte. Da viser du at du bryr deg om den enkelte, og at gavene ikke bare er en plikt som du skal ha fort unnagjort.

Friluftsutstyr kan være et signal om at du ønsker at de ansatte skal holde seg i form.

Elektroniske duppedingser som Mp3-spillere eller mobiltelefoner er også flotte presanger. Sjekk gjerne om dette er noe de ansatte trenger før du handler.

Noen forslag

Hva du ikke har lov å gi

Mer info: ABC Nyheter

Se også: firmagaver - julegaver til bedrifter

Bra side? Spre ordet :)


Julegavetips fra CDON

CDON har gode priser på både DVD, CD og dataspill. Barn og unge vet å sette pris på musikk, film og dataspill, så her kan du gjøre julehandelen raskt og enkelt! KLIKK HER FOR Å GÅ TIL CDON

Ide til julegave? Tips oss

Har du et julegavetips som du vil dele med andre? Send oss gjerne en mail. eller skriv inn direkte på den interaktive siden for julegavetips.Eller kanskje du ønsker en link fra oss - i så fall kan du legge en link fra dine egne sider til oss, så gir vi tilsvarende link tilbake.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god jul!


Sponsede lenker


Julegaver på nettJul - CDON
FIFA 12 (PC / PS2 / PS3 / WII / NINTENDO) -
Årets julegave for barn i alle aldre
Love football, play football
FIFA 12 - ÅRETS JULEGAVE TIL BARN I ALLE ALDRE

Tips: Design t-skjorten selv

 

Klær fra Nelly