Julegaver og julegavetips fra Webby!

Din guide til julen 2019: Her finner du gode tips om julegaver til han og henne - barn, ungdom, voksne og eldre. God Jul til alle besøkende!

Julekalender 2019

Hva skal man putte i årets julekalender? Vi har laget en kjømpeliste her med ideer, og håper du finner noen ideer som kan brukes. Første del er ting, mens andre del er aktiviteter som kan brukes i en "aktivitetskalender" eller en kalender der det er kombinert både smågaver og aktiviteter.


For barn, både gutter og jenter

Mest for jenter

Girls will be girls and boys will be boys. Her er jentetingene som guttene ikke vil ha:

Mest for gutter

Det er sikkert mer enn småbiler og actionfigurer som bare guttene vil ha, men siden vi hadde en "Mest for jenter"-kategori føler vi at også må lage en for gutter.

Ting for julestemning

For andre aktiviteter

Nye klær

Klær i julekalenderen kan være en fin måte å få barna til å ikke ta klærne for gitt, og samtidig skape litt entusiasme rundt det å få seg noen nye klær. Selv om det er jul trenger det ikke å være julenisser eller julemønster overalt! Legg gjerne alt du kjøper av klær inn i julekalenderen i desember-måneden, og pluss heller på med ekstragaver i form av aktiviteter (julefilm, juleforestilling etc).

Smart parenting

Oioioi, en flott ny tannbørste! I dag blir det jommen kjekt å pusse tennnene! Og egen tannkrem, kun for barn da gitt! ;-)

Aktiviteter

Husk at julekalenderen også kan bestå av aktiviteter! Se vår egen julekalender med aktiviteter for mange gode tips!

Konkurranser - Julen 2019

Her vil vi legge ut julekonkurranser etterhvert som de dukker opp i julen 2019

Julekalenderlinker

The Julekalender

Tv-serien "The julekalender" fikk kultstatus da den kom på TV2 i 1991. Serien var basert på en dansk versjon, men ble tilpasset norske forhold, blant annet ved at nissene snakket "norwenglish" og holdt til i Trøndelag heller enn på Vest-Jylland.

Noen legendariske (men definitivt utdaterte) uttrykk fra The Julekalender:

I 1992 var disse uttrykkene en real landeplage i Norge, og det var nok knapt et julebord der "bærre lækkert" og "bob-bob" ikke ble nevnt.

Sangene i serien ble fremført av Bandet The Travelling Strawberries, et orspill på bandnavnet til 80-tallslegendene The Travelling Willburries.

Mer info om serien: Wikipedia

Flere uttrykk fra serien: travellingstrawberries.no

Bilder fra serien (Google Images)

Bra side? Spre ordet :)


Julegavetips fra CDON

CDON har gode priser på både DVD, CD og dataspill. Barn og unge vet å sette pris på musikk, film og dataspill, så her kan du gjøre julehandelen raskt og enkelt! KLIKK HER FOR Å GÅ TIL CDON

Ide til julegave? Tips oss

Har du et julegavetips som du vil dele med andre? Send oss gjerne en mail. eller skriv inn direkte på den interaktive siden for julegavetips.Eller kanskje du ønsker en link fra oss - i så fall kan du legge en link fra dine egne sider til oss, så gir vi tilsvarende link tilbake.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god jul!


Sponsede lenker


Julegaver på nettJul - CDON
FIFA 12 (PC / PS2 / PS3 / WII / NINTENDO) -
Årets julegave for barn i alle aldre
Love football, play football
FIFA 12 - ÅRETS JULEGAVE TIL BARN I ALLE ALDRE

Tips: Design t-skjorten selv

 

Klær fra Nelly