Julegaver og julegavetips fra Webby!

Din guide til julen 2019: Her finner du gode tips om julegaver til han og henne - barn, ungdom, voksne og eldre. God Jul til alle besøkende!

Julestress / julekos

Noen råd for mer julekos og mindre stress :)

Planlegg mindre stress i år

Sett opp en liste over ting som skal ordnes:

Sett gjerne av et par timer til hver ting, og mer tidkrevende oppgaver som julegavehandelen kan du feks bestemme deg for å gjøre unna på 2 dager.


Hva ble du stresset av i fjor? Hva kan du gjøre i år for å stresse mindre? Se våre rekreasjonstips for litt julekos, kanskje her er noen ideer for deg?

Julegaver

Julemat

Julevask

Julekalender: Aktiviteter

Gjør julekalenderen om til skikkelig julekos med barna, der enkelte av dagene har overraskelser som "julebakst", "juleverksted" eller "juleteater". Barna koser seg gjerne glugg ihjel av slike juleaktiviteter, så prøv å stress ned og gjør det samme!

Julekalender: Aktiviteter

Julepynt

Julekort

Julebakst

Enkelte gjør julebaksten fordi de føler at de må, heller enn at de har lyst. Det kan være et stressmoment, og det kan man gjøre noe med:

Juleavslutninger

Julekos

Anti-jul

Bra side? Spre ordet :)


Julegavetips fra CDON

CDON har gode priser på både DVD, CD og dataspill. Barn og unge vet å sette pris på musikk, film og dataspill, så her kan du gjøre julehandelen raskt og enkelt! KLIKK HER FOR Å GÅ TIL CDON

Ide til julegave? Tips oss

Har du et julegavetips som du vil dele med andre? Send oss gjerne en mail. eller skriv inn direkte på den interaktive siden for julegavetips.Eller kanskje du ønsker en link fra oss - i så fall kan du legge en link fra dine egne sider til oss, så gir vi tilsvarende link tilbake.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god jul!


Sponsede lenker


Julegaver på nettJul - CDON
FIFA 12 (PC / PS2 / PS3 / WII / NINTENDO) -
Årets julegave for barn i alle aldre
Love football, play football
FIFA 12 - ÅRETS JULEGAVE TIL BARN I ALLE ALDRE

Tips: Design t-skjorten selv

 

Klær fra Nelly