Julegaver og julegavetips fra Webby!

Din guide til julen 2019: Her finner du gode tips om julegaver til han og henne - barn, ungdom, voksne og eldre. God Jul til alle besøkende!

Musikk: CD

Første råd når man kjøper musikk i julegave til noen er å ikke følge sin egen musikksmak, men smaken til den du skal gi til. Har du ingen anelse, og ikke har mulighet til å finne det ut, kan du gjerne spørre i musikkforretningen. Da kan det være en fordel å handle på en spesialforretning heller enn i store varehus som OBS. Ansatte på feks Platekompaniet kan garantert gi deg tips på spørsmål som "hva skal jeg kjøpe til en gutt på 13 år?".

Dersom personen du skal kjøpe gave til ikke er så veldig interessert i musikk, kan det likevel være en god ide å kjøpe en CD. Eldre mennesker glemmer gjerne av musikken. Det kan kanskje passe med noe rolig musikk. Pass på at han/hun har CD-spiller!

Handle julegaver på: Platekompaniet, Free Record Shop, Internett.

Anbefalte julegave-tips: CD

Sponsede lenker


Bra side? Spre ordet :)


Julegavetips fra CDON

CDON har gode priser på både DVD, CD og dataspill. Barn og unge vet å sette pris på musikk, film og dataspill, så her kan du gjøre julehandelen raskt og enkelt! KLIKK HER FOR Å GÅ TIL CDON

Ide til julegave? Tips oss

Har du et julegavetips som du vil dele med andre? Send oss gjerne en mail. eller skriv inn direkte på den interaktive siden for julegavetips.Eller kanskje du ønsker en link fra oss - i så fall kan du legge en link fra dine egne sider til oss, så gir vi tilsvarende link tilbake.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god jul!


Sponsede lenker


Julegaver på nettJul - CDON
FIFA 12 (PC / PS2 / PS3 / WII / NINTENDO) -
Årets julegave for barn i alle aldre
Love football, play football
FIFA 12 - ÅRETS JULEGAVE TIL BARN I ALLE ALDRE

Tips: Design t-skjorten selv

 

Klær fra Nelly