Julegaver og julegavetips fra Webby!

Din guide til julen 2019: Her finner du gode tips om julegaver til han og henne - barn, ungdom, voksne og eldre. God Jul til alle besøkende!

Julegave til far

Du tenker kanskje: "Hva kjøper man til den som har alt?". Tingen er at nesten ingen har alt. Spesielt ikke fedre. Har far nesehårtrimmer? Tredemølle? Vinkjøleskap? Kanskje ikke... Det er bare fantasien som setter grenser når man skal ut og handle gave, og julens gave til pappa er ofte en av de viktigste.

Dersom du har søsken kan det være en fin tradisjon å gå sammen og kjøpe gave til foreldre. Problemet da blir ofte nettopp tradisjonen - vi kjøper det samme som i fjor! Husk at det blir ikke så morsomt dersom man får det samme år etter år.

Dersom pappa driver en eller annen form form sport, som golf, tennis, badminton eller lignende, kan nytt sportsutstyr være midt i blinken - feks en golfklubbe (sjekk hvilke som mangler), en tennisracket (dersom den gamle ikke er så bra), eller rett og slett bare nytt treningstøy.


Merk også at det er enkelte huslige ting menn (fedre) gjerne setter pris på. Dette er gjerne top-of-the-line kjøkkenutstyr som dyre stekepanner og kniver. Men kjøp ikke en duk eller nye gardiner. I verste fall blir du arveløs ;)

Menn er som kjent bare store gutter, og interessen for tekniske duppedingser er ofte svært levende selv om hårene begynner å bli grå. Eksempler er en IPod eller en annen MP3-spiller, ny mobiltelefon eller GPS.

Her er noen gavetips til far:

Se også julegave til mor og julegave til jegeren

Bra side? Spre ordet :)


Julegavetips fra CDON

CDON har gode priser på både DVD, CD og dataspill. Barn og unge vet å sette pris på musikk, film og dataspill, så her kan du gjøre julehandelen raskt og enkelt! KLIKK HER FOR Å GÅ TIL CDON

Ide til julegave? Tips oss

Har du et julegavetips som du vil dele med andre? Send oss gjerne en mail. eller skriv inn direkte på den interaktive siden for julegavetips.Eller kanskje du ønsker en link fra oss - i så fall kan du legge en link fra dine egne sider til oss, så gir vi tilsvarende link tilbake.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god jul!


Sponsede lenker


Julegaver på nettJul - CDON
FIFA 12 (PC / PS2 / PS3 / WII / NINTENDO) -
Årets julegave for barn i alle aldre
Love football, play football
FIFA 12 - ÅRETS JULEGAVE TIL BARN I ALLE ALDRE

Tips: Design t-skjorten selv

 

Klær fra Nelly