Julegaver og julegavetips fra Webby!

Din guide til julen 2019: Her finner du gode tips om julegaver til han og henne - barn, ungdom, voksne og eldre. God Jul til alle besøkende!

Julegaver til mor (mamma)

Gavekurv

Kjøp en fin, passe stor kurv, og dekk innsiden med fint papir eller stoff. Kjøp inn noen gaver i samme tema, for eksempel hudkrem, badeolje og aromaterapi-ting. Alternativt, dersom mor er glad i søtsaker, kan du fylle den med sjokolader og drops, eller alternativt ost og vin.

Parfyme

Dette er en klassiker, men dersom du er usikker bør du kanskje heller gå for noe annet. Lukt er nemlig et veldig personlig og subjektivt område, og selv om du elsker CKOne er det ikke sikkert at mamma gjør det. Dersom du kjøper samme parfyme som mams bruker til vanlig, er du safe. Alternativt kan du finne ut hvilken parfyme hun bruker, og prøve å finne en som ligner - her kan nok de i parfymeriet hjelpe deg.

Varmeteppe

Fryser mor om vinteren? I så fall er et elektrisk varmeteppe midt i blinken.


Julegave fra Body Shop

Body Shop har masse produkter med deilige lukter, og spesielt fruktduftene (eple, appelsin, jordbær) er populære. De selger også ferdige småkurver med diverse, og hvem blir vel ikke glad for en slik?

Digital bilderamme - Kodak Easyshare

Her kan du også være litt kreativ, feks kan du plukke ut noen blinkskudd fra fotosamlingen og legge inn disse på forhånd.

Gavekort på restaurant

Et restaurantbesøk er en ypperlig gave. Men husk at det fort går 7-800 kroner per person for en middag med dessert og vin på en ok restaurant. Og man går jo helst ikke på restaurant alene, så her må budsjettet ditt avgjøre.

Oregano.no har en super side med oversikt over de beste restaurantene i Norge.

Laptop

Prisene på laptoper har gått jevnt nedover de siste årene, og det er flere modeller på markedet nå til rundt 3000 kroner. Så hvis lommeboken tillater det kan du endelig mor få egen Facebook- og Twitter-profil.

Ny mobiltelefon

Kjøper man mobiltelefon i gave er det viktig å tenke på at abonnementet er en del av prisen. Så kjøp helst en mobil uten abonnement, eller sørg i det minste for at det eksisterende abonnementet kan videreføres (dersom hun har mobil fra før).

Digitalkamera

Kameraer finnes i alle prisklasser, og stort sett så får man det man betaler for. Et ok kamera ligger sjelden under tusenlappen, og for et skikkelig bra kamera må man gjerne ut med tre tusen eller mer. Gjør litt "research" før du handler - trenger hun nytt kamera, eller er hun fornøyd med det gamle?

Tur på skjønnhetssalong

Hva med fotpleie, massasje, negledesign eller tur på spa? Inviter gjerne med deg selv. Startsiden har en god oversikt over skjønnhetssalonger og velværesentre, geografisk inndelt.

Kjøkkenutstyr

Se egen side om kjøkkenutstyr.

Se også julegaver til far.

Forsatt ikke funnet en perfekt gave til mor?`Prøv Google ("christmas gift ideas mom").

Bra side? Spre ordet :)


Julegavetips fra CDON

CDON har gode priser på både DVD, CD og dataspill. Barn og unge vet å sette pris på musikk, film og dataspill, så her kan du gjøre julehandelen raskt og enkelt! KLIKK HER FOR Å GÅ TIL CDON

Ide til julegave? Tips oss

Har du et julegavetips som du vil dele med andre? Send oss gjerne en mail. eller skriv inn direkte på den interaktive siden for julegavetips.Eller kanskje du ønsker en link fra oss - i så fall kan du legge en link fra dine egne sider til oss, så gir vi tilsvarende link tilbake.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god jul!


Sponsede lenker


Julegaver på nettJul - CDON
FIFA 12 (PC / PS2 / PS3 / WII / NINTENDO) -
Årets julegave for barn i alle aldre
Love football, play football
FIFA 12 - ÅRETS JULEGAVE TIL BARN I ALLE ALDRE

Tips: Design t-skjorten selv

 

Klær fra Nelly