Julegaver og julegavetips fra Webby!

Din guide til julen 2019: Her finner du gode tips om julegaver til han og henne - barn, ungdom, voksne og eldre. God Jul til alle besøkende!

Julegaver til ungdom

I denne alderen er ungdom ofte veldig opptatt av sine idoler, og en idè er å finne favorittartisten eller -bandet, og sette sammen en pakke med feks t-skjorte, plakat, dvd og cd, vil dette være en julegave som hun kommer til å sette stor pris på.

Både gutter og jenter liker dataspill, men de fleste jenter er nok ikke så begeistret for bil- og krigsspill. Singstar er et veldig godt tips til jenter i ungdomsalderen.

En DVD med en film eller TV-serie er alltid populært blant ungdom.

Til aktive ungdommer kan friluftsutstyr eller treningsutstyr bli godt mottatt på julaften! Se også idèer til vintersportsutstyr, som snowboard, slalåmski eller telemarkski.

Sponsede lenker


Bra side? Spre ordet :)


Julegavetips fra CDON

CDON har gode priser på både DVD, CD og dataspill. Barn og unge vet å sette pris på musikk, film og dataspill, så her kan du gjøre julehandelen raskt og enkelt! KLIKK HER FOR Å GÅ TIL CDON

Ide til julegave? Tips oss

Har du et julegavetips som du vil dele med andre? Send oss gjerne en mail. eller skriv inn direkte på den interaktive siden for julegavetips.Eller kanskje du ønsker en link fra oss - i så fall kan du legge en link fra dine egne sider til oss, så gir vi tilsvarende link tilbake.

Vi ønsker alle våre besøkende en riktig god jul!


Sponsede lenker


Julegaver på nettJul - CDON
FIFA 12 (PC / PS2 / PS3 / WII / NINTENDO) -
Årets julegave for barn i alle aldre
Love football, play football
FIFA 12 - ÅRETS JULEGAVE TIL BARN I ALLE ALDRE

Tips: Design t-skjorten selv

 

Klær fra Nelly