Privacy Policy for dette nettstedet.

Logging

Dette nettstedet logger IP-adresse, browsertype, tidspunkt, refererende sider o.l. Vi understreker at denne informasjonen ikke er personlig identifiserbar.

Informasjonskapsler ("cookies") og Web Beacons

Noen av våre annonsører bruker informasjonskapsler og web beacons på nettstedet. Våre annonsører inkluderer Google Adsense og Tradedoubler. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Googles bruk av informasjonskapselen for DART lar oss vise annonser til brukere basert på deres besøk på dine nettsteder og andre nettsteder på Internett. Brukere kan velge bort bruken av DART-informasjonskapselen ved å gå til http://www.google.no/privacy_ads.html.

Dette nettstedet har ikke noen kontroll over informasjonskapsler som er brukt av annonsører. Mer informasjon om bruk av informasjonskapsler og web beacons fås ved å ta direkte kontakt med den aktuelle annonsøren.

Ta kontakt på epost omichaelsen(a)gmail.com for mer informasjon angående vår privacy policy.